@andjohan og kaffe

#twaarhuskaffe har fået en sponsor! Structure ApS har tilbudt at stille med Street Coffee’s røde Vespa Piaggio. Street Coffee er på Finlandsgade 25  16.00-16.30, derefter er det undertegnede, der er barista, så jeg anbefaler, at I kommer inden 16.30 :-)

Stor tak til Structure ApS og @prebencarlsen for tilbuddet.

Den 12/3 har jeg lokket @andjohan til at holde en fredagsforelæsning på Informationsvidenskab. Det er en offentlig forelæsning - mao. fri adgang . Og så er det jo også en glimrende mulighed for at vi Twitterfolk fra provinsen kan mødes over en kop kaffe bagefter.

Nærmere detaljer følger nedenfor, men hvis du vil holdes opdateret, kan du følge #twaarhuskaffe-tagget eller mig på Twitter.

Uforpligtende tilmelding (så jeg er tvunget til at finde ud af hvordan man laver små navneskilte) på http://www.doodle.com/96ibehb6apdb88rx

@andjohan: Hvorfor sociale medier alligevel ikke er det nye sort

Kl. 14.15-16.00: Det lille auditorium, INCUBA Science Park, Åbogade 15
Se manchetten på IMV’s hjemmeside

Kaffe - hvorfor kaffe?

Fra kl. 16.15: Center for It og Læring, IMV, AU, Finlandsgade 25

Hvorfor ikke sushi, twedagsøl eller hvadsomhelstandet?

Fordi det her er det offentlige (vi passer på dine skattekroner), jeg ikke er @laurajul og det bedste værtshus i nærheden er Føtex’ bistro. Hvis der er nogen, der føler sig inspireret, er der dog rig mulighed for at få indflydelse på arrangementet. Bare sig til.


About this entry